Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аванпост / Застава (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Outpost
Країна:
США
Режисер:
Милан Тодорович, Курт Найт, Орсі Нагипал
Тривалість:
1 серія: ~42 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Статус: Серіал Закритий

Серіал в жанрі фентезі, створений в Америці, включає в себе десять серій. В деякій місцевості, відокремлено від усіх, проживали сім'ї - представники раси під назвою «Чорна кров». У нерівному бою гинуть всі люди цієї раси за винятком юної Телон. Дівчина сповнена рішучості помститися за своїх рідних. У цьому їй допоможуть надздібності, які з'явилися раптово.
Йдучи по сліду кривавих і жорстоких вбивць, вона доходить до сторожової фортеці. Ця споруда побудовано на кордоні високорозвиненого світу. Під час подорожі Телон вчиться застосовувати свої надздібності. Нові друзі допомагають їй подолати перешкоди в дорозі. Чи зможе тендітна дівчина разом зі своїми товаришами врятувати світ від тиранів і диктаторів? ©Kino4ua Аванпост / Застава (1 - 4 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?