Kino4ua.com
NC-17

Красуня на драйві

Рік:
Ор. назва:
Jolt
Країна:
США
Режисер:
Таня Векслер
Тривалість:
01:31:06
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, двоголосий
Скарга

Не всі люди можуть стримати свій гнів. Деяким потрібно вчитися контролювати власні емоції. Особливо негативні. Ось і Лінді ніяк не може навчитися керувати своїми емоціями. Зате вони постійно контролюють її. І нерідко це доходить до абсурду. А в деяких ситуаціях сильні емоції і зовсім шкодять життю головної героїні фільму «Красуня на драйві».

Незважаючи на все це, Лінді все ж вдається знайти часткове вирішення проблеми. Бажаючи мати можливість вихлюпувати весь негатив, вона влаштовується працювати викидайлом. А там Лінді дає волю своїм емоціям.

З кожним новим робочим днем героїня фільму ловить себе на думці, що навіть тут вона може перегнути палицю. Лінді боїться, що в нападі люті може скалічити або вбити когось. Тоді вона починає носити спеціальний жилет, що реагує на її емоції і поведінку. Він б'є її струмом кожен раз, коли вона виходить з-під контролю. Завдяки цьому Лінді вдається тримати себе в руках і не заходити надто далеко.

Життя Лінді сильно змінюється після того, як її коханий помирає. Тоді Лінді вирішує забути про всі свої попередні старання, щоб знайти і покарати винного. ©Kino4ua Красуня на драйві 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?