Kino4ua.com
PG-13

Життя, як воно є

Рік:
Ор. назва:
Life as We Know It
Країна:
США
Режисер:
Грег Берланті
Тривалість:
01:55:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Життя, як воно є – комедійна історія про те, як двом геть різним людям, у яких спільного лише те, що вони хомосапієнси, «весело» уживатись під одним дахом, бо цього вимагають обставини. Холлі і Ерік зустрілись за дивних обставин, а потім дізнались, що у них є спільна хрещениця Софі. У той момент вони і уявити не могли, що їх долі дуже скоро зміняться. Холлі була бізнес-леді, у якої власна кондитерська, а у вільний час – активний відпочинок. А Ерік працював технічним редактором спортивних передач і трансляцій. А потім так склались обставини, що ці двоє лишились єдиними близькими людьми для Софі, яка потребувала піклування. Довелось героям поселитись в одному домі, щоб доглядати за дитиною, і це стало справжнім випробуванням для обох. Чи стане спроба поєднати непоєднуване вдалою? Двоє дорослих і одна дитина – це іноді просто вибухова суміш… ©Kino4ua Життя, як воно є 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?