Kino4ua.com
PG-13

Інкарнація

Рік:
Ор. назва:
Incarnate
Країна:
США
Режисер:
Бред Пейтон
Тривалість:
01:27:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Інкарнація – містична історія про зустріч двох протилежних сил. А починається усе з того, що в тіло маленького хлопчика вселяється демонічна сила, яка наділяє його надлюдськими здібностями. Кілька досвідчених екзорцистів намагались йому допомогти, але завершувалось все трагічно – їх загибеллю у муках. Але мати хлопчика не могла так змиритись з тим, що нічого не можна зробити. І одного разу їй зустрівся таємничий чоловік, який запропонував допомогу. От тільки методи боротьби із демонами він використовував нестандартні. Герой користувався спеціальним пристроєм, щоб вигнати нечисту силу зсередини, проникаючи у свідомість одержимої жертви. Але цього разу чоловік зіткнувся з силою значно могутнішою, аніж бувало раніше. Почалась нерівна боротьба, у якій життя дитини залежало від того, чи зможе чоловік перехитрити демона, шукаючи його у лабіринтах свідомості. ©Kino4ua Інкарнація 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?