Kino4ua.com
R

Вулиця страху. Частина перша: 1994

Рік:
Ор. назва:
Fear Street Part One: 1994
Країна:
США
Режисер:
Лі Джаньяк
Тривалість:
01:47:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Вулиця страху. Частина перша: 1994 – детективний жахастик з елементами мелодрами, події якого відбуваються у маленькому містечку Шейдісайд. Спокійне життя місцевих мешканців закінчилось у той день, коли почались жахливі убивства. Злочинець знаходив своїх жертв у торговому центрі, а з того, як він їх вбивав, можна було зрозуміти, що людина просто з’їхала з глузду. Обличчя він закрив маскою, яку зазвичай одягають на Хеллоуїн, тому неможливо було побачити, хто ж там ховається. Діна, яка вчиться у старшій школі, і її друзі налякані, бо маніяк нападає саме на молодь, а це означає, що вони у зоні ризику. Але це, як виявляється, не перший випадок, коли орудує маніяк. Уже три століття у місті періодично стаються подібні злочини. Юні герої хочуть розібратись, що ж це коїться, хто ховається під маскою і як його зупинити, але зробити це зможуть не всі... ©Kino4ua Вулиця страху. Частина перша: 1994 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?