Kino4ua.com
R

Солум

Рік:
Ор. назва:
Solum
Країна:
Португалія
Режисер:
Діого Моргадо
Тривалість:
01:35:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Солум – пригодницький трилер, дійовими особами якого стали люди, які погодились стати учасниками незвичного реаліті-шоу. Команда з восьми осіб відправляється на віддалений острів, де ніхто не живе, щоб у диких умовах змагатись за перемогу і життя. З собою вони мають лише мінімальний набір необхідного, а про житло і їжу вони повинні подбати самостійно вже на острові. Молода дівчина Емілія стає ведучою цього проекту, яка повідомляє, що вийти з гри можна, скориставшись рацією або ж діставшись до місця евакуації. Переможцем буде вважатись той учасник, який останнім залишиться на острові. Звісно, кожен з гравців хоче перемогти, тому готовий залишатись у цьому місці до останнього. Та якщо спочатку люди сприймають усе, що відбувається, як гру, то потім вони починають розуміти це все ж реальність, і від неї їм стає моторошно… ©Kino4ua Солум 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?