Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Білий Лотос (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The White Lotus
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майк Вайт
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий, Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Серіал є соціальною сатирою. Гостросюжетний проект пропонує глядачам зануритися в історію, яка розповідає про події на гавайському курорті. Історія пропонує поринути в розповідь про різних гостей невеликого гавайського готелю. Тут гості розташовуються для того, щоб незабаром добре провести час, як слід відпочити і розслабитися. Звичайно ж, спокійні і гармонійні будні і веселі ночі - це те, що дійсно потрібно місцевим мешканцям. Вони раді насолоджуватися чудовою нагодою відпочивати в райському містечку. Однак кожен день в цьому щасливому, на перший погляд, курорті, відбуваються дивні події. Про них, звичайно ж, знають багато місцевих, але не поспішають ділитися подробицями з відпочиваючими. ©Kino4ua Білий Лотос (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?