Kino4ua.com
HD 720p
R

Обіцянка (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
La Promesse
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Лор Де Батлер
Тривалість:
00:53:00
Переклад:
Українська мова BaibaKo | Багатоголосий закадровий
Її всі любили за добрі очі і наївну посмішку Шарлотта Мейер. У 1999 році вона відсвяткувала одинадцятий день народження. Спочатку невелике гуляння з сім'єю. А потім з друзями щасливо проводила час за конкурсами і поїданням торта. В їх провінційному містечку всі знають один одного. Здавалося, що відмінна ідилія має завершитися відкриттям подарунків. Але все це тільки плани, яким не судилося збутися.

Шарлотта раптово зникає, через що місто відразу ж піднімається. Пошуки тривали довгі місяці. Нікому не вдавалося навіть найменшого доказу відшукати. Ніхто не міг повірити, що подібний інцидент розжарить ситуація в поселенні. Люди на взводі. Починають підозрювати всіх оточуючих. Такою захисною реакцією, більшість намагається захистити власні секрети від непотрібних очей. Поступово за справу вирішує взятися шериф з напарником. Хоч вони теж вихідці з села, але намагаються об'єктивно дивитися на ситуацію. Ніхто не міг передбачити, що в кожної людини присутній мотив насолити сім'ї Майер. Ці підозри стають основою для розслідування. Можливо, що вона ще жива і чекає порятунку. Але чи встигне досвідчений шериф достукатися до громадян? ©Kino4ua Обіцянка (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?