Kino4ua.com
PG

Кролик Петрик: Втеча до міста

Рік:
Ор. назва:
Peter Rabbit 2: The Runaway
Країна:
США, Австралія, Індія
Режисер:
Уілл Глюк
Тривалість:
01:33:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Кролик Петрик: Втеча до міста – продовження комедійної історії про життя кролячого сімейства і Томаса. Цього разу Петрик, Беатріс, кроленята і їх друг Том переїхали поближче до природи – у заміський будинок. Тут вони можуть насолоджуватись зеленню, а найголовніше – тишею. Але таке життя Петрику швидко набридає, тому він, нікому нічого не сказавши, втікає до великого міста, де хоче добряче розважитись. Для інших героїв ситуація виглядає так, ніби він просто зник, тому вони кидаються на його пошуки. Для Беатріс і Томаса задача у тому, щоб знайти Петрика раніше, аніж він встигне влипнути в якусь історію. А він такий товариш, що вляпатись може по самі вуха, навіть не помітивши цього. Пухнастих героїв чекають шалені пригоди, які вони потім ще довго будуть згадувати. Та чи встигнуть товариші вчасно відшукати головного героя? ©Kino4ua Кролик Петрик: Втеча до міста 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?