Kino4ua.com
R

Будинок воскових фігур

Рік:
Ор. назва:
House of Wax
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Хауме Кольет-Серра
Тривалість:
01:53:27
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Будинок воскових фігур – молодіжний жахастик, у центрі сюжету якого опиняються студенти, яким закортіло відпочити за містом. А поки вони їхали у свою глушину, машина посеред дороги зламалась. Неподалік було маленьке містечко, але виглядало воно якимось безлюдним. Як виявилось, там є одне цікаве місце – Будинок воскових фігур. Це музей, який побудований з воску, а всередині у ньому стоять страшні фігури-експонати теж з воску. Спочатку головні герої не розуміють, що у цьому місці такого особливого, але потім Карлі починає підозрювати, що тут коїться щось дуже страшне. Усе починається з того, що зникає її бойфренд, а потім і вона сама опиняється у смертельній небезпеці. Щоб не стати черговим експонатом музею, дівчині доведеться докласти зусиль. Боротьба за життя буде запеклою, і чим вона завершиться, героїня не знає… ©Kino4ua Будинок воскових фігур 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?