Kino4ua.com
G

Зорро

Рік:
Ор. назва:
Zorro
Країна:
Італія, Франція
Режисер:
Дуччо Тессарі
Тривалість:
20:05:38
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Зорро – пригодницька комедія, головну роль у якій виконав молодий красунчик Ален Делон. У центрі сюжету знаходиться Дієго, гарячий іспанець, чий друг загинув від рук злочинців. Він мав стати губернатором, але не судилось. Дієго готовий мстити убивці, але перед смертю друг бере з нього обіцянку, що він не буде нікому з людей шкодити і застосовувати насильство. Звісно, герой не може відмовити кращому другу, але й залишати ситуацію просто так він теж не збирається. І з цього моменту починається нова сторінка у житті персонажа. Він їде у місто, де теоретично має мешкати убивця, починає його шукати, але робить це під прикриттям: вдень він зображає з себе вишуканого аристократа, а вночі перетворюється на Зорро – благородного бандита, який карає нечесних чиновників. Кривдників він вистежує, привселюдно висміює, а потім залишає свій фірмовий знак у вигляді літери Z… ©Kino4ua Зорро 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?