Kino4ua.com
R

Хоробрі перцем

Рік:
Ор. назва:
Your Highness
Країна:
США
Режисер:
Девід Гордон Грін
Тривалість:
01:42:25
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Хоробрі перцем – пригодницька комедія про недолугого молодшого сина королівської родини, якого звати Тадеус Заздрісний. Оскільки право зайняти місце на престолі є у його старшого брата, головному герою лишається просто насолоджуватись життям і можливостями, які воно дає. От і шукає Тадеус різноманітних розваг і задоволень. Він просто не розуміє, чому він має займатись чимось серйозним, якщо можна просто випивати і насолоджуватись жіночою компанією, щоразу змінюючи дівчат. От тільки батько-правитель вимагає від нього більше серйозності і відповідальності, а це для героя геть не характерно. Але одного разу йому випадає можливість продемонструвати усі свої здібності. Коли дружину старшого брата викрадають і життя її опиняється у смертельній небезпеці, Заздрісний відправляється у похід разом з родичем, щоб її врятувати… ©Kino4ua Хоробрі перцем 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?