Kino4ua.com
PG-13

Тихе місце 2

Рік:
Ор. назва:
A Quiet Place Part II
Країна:
США
Режисер:
Джон Красінскі
Тривалість:
01:37:25
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Тихе місце 2 – продовження фантастичного трилера, у якому родині Еббот довелось втікати у ліс, щоб заховатись від величезних монстрів, схожих на павуків, які атакували місто. Ці чудовиська нічого не бачать, але слух у них такий гострий, що й очей не треба, щоб орієнтуватись у просторі. На жаль, чоловік головної героїні загинув, захищаючи її і дітей, а їм вдалось врятуватись. З часом стало зрозуміло, що монстри бояться високочастотних звуків, і це вже давало надію, що можна буде знайти проти них зброю. І якщо спочатку Евелін була з двома дітьми у лісі, де було більш-менш безпечно, то тепер у неї вже троє діточок, а місце, яке служило їм прихистком, більше не може захищати. Доводиться їм звідти йти. Тільки куди? Героїня не знає цього, але залишатись на одному місці не можна. Попереду родину чекають небезпечні випробування і зустріч з загадковим чоловіком… ©Kino4ua Тихе місце 2 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?