Kino4ua.com
R

Вулиця страху. Частина друга: 1978

Рік:
Ор. назва:
Fear Street Part Two: 1978
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Лейґ Дженіак
Тривалість:
01:49:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Піфагор
Вулиця страху. Частина друга: 1978 – детективний жахастик, події якого розгортаються у Шейдісайді, невеличкому американському містечку. Група підлітків вже радіє літнім канікулам і своєму відпочинку у дитячому таборі. Але атмосфера у місті змінюється, коли там починає орудувати маніяк, який своїми жертвами обирає якраз тих дітей, які знаходяться у таборі. Юні герої дізнаються про небезпеку і розуміють, що лише об’єднавшись, вони зможуть протистояти убивці. Але й це не рятує багатьох. З компанії вдається вижити лише Сі Берман. І саме до неї трохи згодом приходять Діна з Джоном, які хочуть врятувати свого друга Сема. Звісно, Сі дасть відповіді на їх питання, розповість усе, що знає, та чи встигнуть герої скористатись цією інформацією вчасно, щоб захистити товариша від убивці? Завдання вони перед собою поставили дуже складне… ©Kino4ua Вулиця страху. Частина друга: 1978 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?