Kino4ua.com
R

Клімт та Шіле: Ерос і Психея

Рік:
Ор. назва:
Klimt & Schiele - Eros and Psyche
Країна:
Італія
Режисер:
Мікеле Малі
Тривалість:
01:35:48
Переклад:
Українська мова Культура | Багатоголосий закадровий
Клімт та Шіле: Ерос і Психея – це не просто документальний проект, а справжнє музейне шоу, яке дасть можливість людям дізнатись більше цікавого про важливий період у світовій культурній історії, який вплинув і на живопис, і на літературу, і на музику, і взагалі на перебіг мистецького життя 20-го століття. Восени 1918-го року у Відні помирає Егон Шиле. Він підхопив іспанку, яка тоді лютувала, і організм з нею не впорався. Його творчість була новаторською для Старого Світу, але саме цією оригінальністю, незвичністю, сміливістю він і підкорив поціновувачів мистецтва. А трохи раніше у Австрії попрощались з Густавом Клімтом. Він зумів внести вагомі зміни у європейське мистецтво того часу. Коли цих талановитих митців не стало, люди зрозуміли, що золоте століття Відня добігло кінця, і це був важливий історичний і культурний етап. ©Kino4ua Клімт та Шіле: Ерос і Психея 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?