Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Робін Гуд: принц злодіїв

Рік:
Ор. назва:
Robin Hood: Prince of Thieves
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Кевін Рейнолдс
Тривалість:
02:23:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | НЛО.TV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Робін Гуд: принц злодіїв – пригодницька стрічка, яка розповідає про легендарного персонажа з Шервудського лісу. Саме там і починається дія з того, що королівська гвардія знущається над нещасним мельником, якого звинувачують у браконьєрстві. За такий злочин йому присуджують смертну кару через виколювання очей. Та не встигають вояки почати страту, як невідомо звідки приходить Робін Гуд і рятує нещасного чоловіка. Герой прославився тим, що допомагає бідним, нужденним, несправедливо покараним, просто беззахисним людям. Але за такий сміливий вчинок Робін сам стає засудженим. Його звинувачують у зраді короля і теж пропонують вбити на очах у публіки, щоб налякати людей. Але Робін не був би собою, якби сидів і чекав смерті. Вночі він втікає з в’язниці і ховається у лісі, а потім ще й збирає команду стрільців, щоб разом боротись з владою… ©Kino4ua Робін Гуд: принц злодіїв 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?