Kino4ua.com
PG

Тото жартівник

Рік:
Ор. назва:
Les blagues de Toto
Країна:
Франція, Люксембург, Бельгія
Режисер:
Паскаль Бурдьо
Тривалість:
01:24:19
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Тото жартівник вміє влаштувати «веселе» життя тим, хто поруч. Цей курчавий хлопчик не може й дня прожити без пригод і якихось жартів. Він любить розігрувати однокласників, вчителів, батьків. Та одного разу його вибрики призводять до серйозних проблем. Батько хлопчика був відповідальний за проведення церемонії відкриття музею, але вона була зірвана, коли одна зі скульптур впала і розлетілась на друзки. У інциденті звинуватили Тото, а це означало, що вдома його чекає не лише серйозна розмова з батьками, а й покарання. Юний герой дізнався, що його збираються відправити у школу-інтернат на перевиховання. Але він не хоче нікуди їхати, тому повинен зробити все, щоб довести свою непричетність до нещасного випадку зі статуєю. Щоб знайти справжнього винуватця, Тото об’єднується з «ботаном» Ігорем. Юні детективи починають своє розслідування… ©Kino4ua Тото жартівник 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?