Kino4ua.com
R

Любовний менеджмент

Рік:
Ор. назва:
Management
Країна:
США
Режисер:
Стефен Белбер
Тривалість:
01:34:22
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Любовний менеджмент – романтична історія про двох молодих людей, які познайомились на роботі. Сью молода, симпатична, самостійна особа, яка катається по всій Америці, продаючи предмети мистецтва. У неї немає коханого, але це її не засмучує, оскільки героїня звикла жити сама для себе і кайфувати від цього. Коли вона зупиняється в одному готелі, якому хоче щось продати, її помічає Майк, який там займає посаду менеджера. Йому достатньо було один раз побачити героїню, щоб закохатись. З того моменту він ні про що більше не міг думати, а от вона на нього й не дивилась, бо була заклопотана іншими справами. А потім і зовсім виїхала, чим дуже засмутила юнака. Але він не був готовий її відпускати, тому кинувся слідом. Доволі довго він шукав дівчину, а коли такий знайшов, то почув відмову у відповідь на своє зізнання. Та хіба це зупинить справді закоханого чоловіка? ©Kino4ua Любовний менеджмент 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?