Kino4ua.com
R

Син диявола

Рік:
Ор. назва:
The Child Remains
Країна:
Канада
Режисер:
Майкл Мелскі
Тривалість:
01:47:50
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Син диявола – канадський детективний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться журналістка Рей, яка знімає репортажі з місць злочинів. Це означає, що кожного разу їй доводиться бачити страшні, бридкі, жахливі картини, та ще й детально все описувати, вникати у подробиці убивств та інших злочинів. І після деяких справ, які вона висвітлює, героїня довго оговтується. А після однієї особливо важкої у неї навіть почав проявлятись посттравматичний синдром. Окрім того, Рей вагітна, і цей факт додає їй приводів для хвилювання. Але життя йде, відбуваються різні події, і одного разу жінка разом з чоловіком Ліамом їде за місто, де має відбуватись святкування дня народження. У лісі стоїть симпатичний будиночок, який вони винаймають для свята, а потім дізнаються, що колись тут був пологовий будинок, де народжували дітей самотні жінки… ©Kino4ua Син диявола 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?