Kino4ua.com
PG-13

Сили природи

Рік:
Ор. назва:
Forces of Nature
Країна:
США
Режисер:
Бронуен Хьюз
Тривалість:
01:45:10
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Сили природи – мелодраматична стрічка, головний герой якої починає сумніватись у правильності вже зробленого вибору. Бен тривалий час був холостяком, який вирішив, що одружиться один раз і на все життя. І за дружину він візьме жінку, яка справді буде гідною його уваги, вірною, а найголовніше, що він буде її любити. І така невдовзі з’явилась у його житті. Вже скоро має відбутись весілля, але церемонія проходитиме у Саванні, а головний герой знаходиться у Нью-Йорку. Йому потрібно дістатись до місця події, а це довгий шлях. І під час поїздки він знайомиться з Сарою. І спілкування з нею змушує Бена замислитись, чи не поспішає він з одруженням, чи правильний зробив вибір. Попереду нових знайомих чекають випробування, які проходити вони повинні разом. Можливо, це сама природа дає можливість чоловікові поглянути і на інші варіанти? ©Kino4ua Сили природи 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?