Kino4ua.com
PG-13

Ейб

Рік:
Ор. назва:
Abe
Країна:
США, Бразилія
Режисер:
Фернанду Гроштейн Андраді
Тривалість:
01:25:18
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Ейб – хлопчик, який живе у релігійній родині, але розділеній на дві частини. Його мама і тато сповідують мусульманство, тому саме таких традицій дотримуються, а дідусь з бабусею – іудаїзм. І у представників двох поколінь на релігійному підґрунті постійно виникають конфлікти і сварки, свідком яких стає Ейб. Сам хлопчик про віру не думає, оскільки його більше цікавить кулінарія. Він мріє стати найкращим, найкрутішим кухарем, але для цього потрібно вчитись, отримувати досвід. А от коли він буде готувати дуже смачно, то й родичі його припинять сваритись, бо їх буде об’єднувати любов до його страв. І життя дарує юнакові шанс повчитись у професіонала. Він знайомиться з одним чоловіком, який готовий стати його вчителем і наставником. А трохи згодом головний герой здивує родину дуже незвичною вечерею, яка їх точно не залишить байдужими. ©Kino4ua Ейб 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?