Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Квіти війни

Рік:
Ор. назва:
Jin ling shi san chai
Країна:
Китай, Гонконг
Режисер:
Імоу Чжан
Тривалість:
02:26:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Квіти війни – військова драма, у якій розповідається про важкі і страшні події 1937-го року, коли Японія і Китай між собою воювали. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Джон, який працює трунарем. Це робота не для людей зі слабкою психікою, але головний герой з нею справляється. Він американець, якому доводиться їхати у Нанкін, щоб провести процедуру підготовки до поховання одного священика. Коли він туди прибуває, атмосфера здається більш-менш спокійною, але потім починаються військові дії, а місто опиняється у самому їх центрі. У монастирі, який знаходиться на території, де перебуває центральний персонаж, ховаються жінки. Вони перелякані і потребують допомоги і захисту. І лише Джон здатен їх врятувати або хоча б спробувати це зробити. Період важких випробувань починається, і невідомо, кому вдасться його пережити… ©Kino4ua Квіти війни 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?