Kino4ua.com
R

Спогади про вбивство

Рік:
Ор. назва:
Salinui chueok
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Пон Джунхо
Тривалість:
02:11:40
Переклад:
Українська мова Гуртом | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Спогади про вбивство – детективна історія, події якої відбуваються у середині 1980-х років на території одного з корейських селищ. Місцеві жителі налякані і шоковані, оскільки нещодавно сталось два убивства. Жертвами стали звичайні жінки, з якими злочинець розправився украй жорстоко. Ду Ман Пак, який працює детективом, береться за розслідування. Несподівано у нього з’являється помічник у особі Ен Гу Чжу, але і удвох вони не можуть вийти на слід маніяка. Невдовзі вони знаходять якогось підозрюваного, але потім з’ясовується, що звинуватили вони геть не причетну до злочину людину. Коли про це дізналось керівництво, з Сеула прибув новий детектив, який мав допомогти головним героям з розслідуванням. Їм це не дуже подобається, але доводиться миритись з тим, що відбувається, щоб не зіпсувати собі репутацію остаточно. Та чи буде ефект? ©Kino4ua Спогади про вбивство 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?