Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Війна майбутнього

Рік:
Ор. назва:
The Tomorrow War
Країна:
США
Режисер:
Кріс МакКей
Тривалість:
02:18:40
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Скарга

Війна майбутнього – фантастичний трилер, дія якого відбувається у 2022-му році під час футбольного матчу, який проводиться у Катарі. Поки гравці бігають по полю з м’ячем, туди несподівано приземляються десантники з майбутнього, які розповідають, що через 30 років людство чекає серйозне випробування – напад інопланетян. Якщо люди зараз не допоможуть прибулим військовим, то потім їх чекатиме винищення. Їх починають направляти у ті частини світу, де йдуть бойові дії, і там більшість солдат гине на полі бою. Ден у минулому був військовим, а потім пішов у відставку і став звичайним сім’янином. Але йому доводиться повертатись на службу. Для виконання першого завдання герой і його бойові товариші мали потрапити у конкретне місце, але через помилку опинились не там. Тепер вони на даху будинку, який скоро почнуть обстрілювати… ©Kino4ua Війна майбутнього 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. конь в розовом пальто.
    конь в розовом пальто.
    29 жовтня 2022 22:14
    + -1 -
    Фільм для одного перегляду.  Вдруге дивитися, себе образити....