Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Родом з Абіса: Світанок глибинної душі

Рік:
Ор. назва:
Gekijouban Made in Abyss: Fukaki Tamashii no Reimei
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Коджіма Масаюкі
Тривалість:
01:44:53
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Togarashi
Під час епічної пригоди, переживши кілька вкрай неприємних моментів на четвертому рівні Абісу, Рег і Ріко обзавелися новим супутником - безстрашної Наначі. Разом герої досягають п'ятого рівня, відомого як Море мерців, де стикаються з таємничим Бондрюдом - легендарним представником Білих Світків, який має якесь відношення до неспокійного минулого Наначі. Поки їх новий супутник проявляє дружелюбність і гостинність, відважні шукачі пригод, навчені гірким досвідом подорожі по Абісу, ведуть підготовку до зустрічі з черговими труднощами … ©Kino4ua Родом з Абіса: Світанок глибинної душі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?