Kino4ua.com
R

Будка поцілунків 2

Рік:
Ор. назва:
The Kissing Booth 2
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Вінс Марселло
Тривалість:
02:14:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Будка поцілунків 2 – продовження історії про школярку Еллі, яка ніяк не може розібратись у своїх почуттях. Коли її коханий поїхав на навчання в інше місто, вона зрозуміла, що стосунки на відстані підтримувати важко, особливо, коли у кожного в житті відбуваються якісь цікаві події. Ной живе своїм університетським життям, йому немає коли сумувати, а Еллі починає тривожитись через деякі його розваги. А ще їй треба зрозуміти, що робити далі, куди йти вчитись після закінчення школи. Вона ж мріяла вступити у коледж разом з кращим другом, а тепер Ной кличе її у свій універ. А поки вона думає, у школі з’являється новачок, який викликає пожвавлення серед дівчат, але свою увагу він звертає на Еллі. Вони починають спілкуватись і проводити більше часу разом, що ускладнює героїні і без того непросту ситуацію, бо вона заплутується у власних почуттях і вже не розуміє, які рішення правильні, а які ні… ©Kino4ua Будка поцілунків 2 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?