Kino4ua.com
R

Хижаки

Рік:
Ор. назва:
Endangered Species
Країна:
Кенія, США
Режисер:
Майкл Дж. Бассетт
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Хижаки – це не домашні тваринки, з якими можна погратись, а небезпечні звірі, і поруч з ними треба бути дуже обережними. Коли у Джека в родині почались проблеми, він вирішив, що потрібно поїхати кудись усім разом, щоб просто відпочити, пережити разом якісь цікаві події, отримати враження. Можливо, це зблизить членів сім’ї між собою заново. От тому вони і поїхали у Кенію на сафарі. Опинившись у пустелі, герої побачили прекрасні пейзажі, від яких у них перехоплювало подих. І так могло б тривати далі, якби не поява прямо перед ними розлюченого носорога, який захищав своє дитя. Для головних героїв ця подія стала катастрофою, оскільки вони залишились без транспорту і зв’язку зі світом. Сімейство опинились посеред пустелі, населеної дикими тваринами, які можуть напасти. Тепер їх головне завдання – вижити у таких умовах і якось повернутись додому… ©Kino4ua Хижаки 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?