Kino4ua.com
R

Янгол помсти

Рік:
Ор. назва:
Vanquish
Країна:
США
Режисер:
Джордж Галло
Тривалість:
01:34:45
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Янгол помсти – кримінальний трилер, дія якого починається з того, що колишньому комісару потрібно вирішити одне складне питання. Чоловік вже давно на пенсії, але продовжує займатись тим же, чим і раніше – прикривати нечесних поліцейських. У нього свій тіньовий бізнес, який приносить чималий дохід, але є і проблеми, з якими він сам не впорається. Наприклад, йому потрібно знайти надійного наркокур’єра, який швидко і непомітно виконає важливу роботу. Чоловік згадує про Вікторію – жінку, яка колись працювала у цій сфері, а потім вийшла з гри і стала просто мамою. Дитина стає інструментом для досягнення цілі – чоловік її викрадає, щоб шантажем змусити Вікторію виконати завдання. І хоч жінка погоджується на це, вона все одно розуміє, що донька в небезпеці. Їй потрібно знайти спосіб врятувати свою дитину, і зробити це варто якомога швидше… ©Kino4ua Янгол помсти 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?