Kino4ua.com
G

Кохання — найкращі ліки

Рік:
Ор. назва:
Supercondriaque
Країна:
Франція
Режисер:
Дені Бун
Тривалість:
01:47:55
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Кохання — найкращі ліки, і з цим не посперечається головний герой стрічки, якого звати Роман Фобер. Йому вже 40 років, а особисте життя він так і не влаштував. Справа у тому, що чоловік дуже любить знаходити у себе різні хвороби. Таких людей називають іпохондриками, і Роман яскравий приклад того, що при бажанні можна відшукати у себе симптоми хвороб, яких і у природі не існує. Щоразу він приходить з новим «діагнозом» до лікаря Димитрія, який змушений це все переслуховувати і намагатись пояснити чоловікові, що все з ним добре. Коли спеціаліст від цього втомився, він вирішив дати Роману один рецепт, який вилікує його від усіх хвороб одразу. Треба просто знайти жінку, бо кохання лікує від усього! Роман дослухається до поради і починає пошуки. Але ж треба ще й вміти спілкуватись з жінками. І тут на допомогу так само приходить доктор, який на цьому добре знається… ©Kino4ua Кохання — найкращі ліки 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?