Kino4ua.com
R

Посланець

Рік:
Ор. назва:
The Messenger
Країна:
США
Режисер:
Орен Муверман
Тривалість:
01:53:22
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Посланець – військова драма, у центрі сюжету якої знаходиться американський сержант Вілл Монтгомері. Отримавши важке поранення, він на тривалий час потрапив у лікарню, а потім ще був довгий відновлювальний період, і лише після цього герой зміг повернутись на службу. Тільки тепер він опинився в іншому місці – у загоні оповіщення про втрати. Його керівником став капітан Тоні Стоун. Керівництво вважає, що у Вілла достатньо сильний і вольовий характер, щоб працювати у цьому загоні, оскільки така робота потребує витримки. Існують чіткі інструкції, як потрібно сповіщати родини рідних загиблих солдат, і головний герой повинен їх дотримуватись. Також Вілл отримує деякі поради від капітана Стоуна, які можуть полегшити йому роботу. Але Монтгомері швидко зрозуміє, що реальне життя і емоції людей важко втримати у рамках якихось інструкцій чи схем… ©Kino4ua Посланець 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?