Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

По той бік ліжка

Рік:
Ор. назва:
De l'autre côté du lit
Країна:
Франція
Режисер:
Паскал Пузаду
Тривалість:
01:33:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
По той бік ліжка опиняються головні герої комедійної стрічки, які прожили у шлюбі вже десять років. За цей час Аріана з Хьюго встигли народити дітей і стати для них хорошими батьками. А от подружні стосунки опинились на межі розриву. Аріана вже божеволіє від безкінечної хатньої роботи і догляду за дітьми, а тут ще й ремонтну бригаду потрібно контролювати, щоб вони не простоювали без діла. А Хьюго дуже багато часу проводить на своїй роботі, де у нього постійні перемовини, ділові зустрічі і інші справи, які теж забирають багато сил. Він дуже втомлюється, а ще мало бачить дітей, і це йому дуже не подобається. І кожен з героїв вважає, що його вклад оцінюється занадто низько. Пара опиняється на межі розлучення, але останню межу переходити не хочеться. І тоді герої вирішують помінятись місцями – чоловік стає домогосподарем, а його дружина йде працювати на його посаді… ©Kino4ua По той бік ліжка 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?