Kino4ua.com
R

10 хвилин потому

Рік:
Ор. назва:
10 Minutes Gone
Країна:
Канада, США
Режисер:
Брайан А. Міллер
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
10 хвилин потому – кримінальний екшн, який починається з невдачі. Френк Салліван разом зі своїми товаришами повинен був викрасти зі сховища важливу коробку. І спочатку все йшло дуже добре, всі працювали злагоджено, але потім сталось те, чого герої не могли передбачити. Хтось невідомий забрав у них коробку, герої зрозуміли, що їх підставили, а найгірше, що загинула людина – брат Френка. Та замовника пограбування подробиці не цікавлять, йому просто потрібна річ, бо її треба передати клієнту. І тут за справу вже береться сам Френк. Він збирається знайти коробку, а разом з нею і того, хто їх зрадив, а ще важливіше для нього – відшукати убивцю брата. І його ніхто і ніщо не зупинить на шляху до мети, навіть численні кілери, які починають на нього полювати. Це буде важке випробування для головного героя. Чи зможе він з ним впоратись? ©Kino4ua 10 хвилин потому 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?