Kino4ua.com
PG-13

Вибач, хочу з тобою одружитися

Рік:
Ор. назва:
Scusa ma ti voglio sposare
Країна:
Італія
Режисер:
Федеріко Моччіа
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Вибач, хочу з тобою одружитися – продовження історії кохання Нікі і Алекса, у яких велика різниця у віці. У попередній частині фільму вони почали зустрічатись, хоч Нікі і була на 20 років молодша. Разом вони прожили три щасливих роки, а потім вирішили, що можна й одружитись. Для них це був логічний і правильний крок, а от друзі і близькі були геть іншої думки про таке рішення. Товариші Алекса, які вже мають сім’ї, намагались його відмовити, розповідаючи, як це складно, скільки потребує сил і терпіння. І Нікі вже почала сумніватись, чи справді варто робити такий важливий крок. І якщо раніше обоє героїв були упевнені один в одному і у своєму виборі, то тепер почали вагатись і думати. Вони опинились у ситуації вибору, від якого буде залежати їх майбутнє. Чи наважаться закохані все ж стати чоловіком і дружиною офіційно? ©Kino4ua Вибач, хочу з тобою одружитися 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?