Kino4ua.com
R

Ветерани Іноземних Війн

Рік:
Ор. назва:
VFW
Країна:
2019
Режисер:
Джо Бегос
Тривалість:
01:32:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ветерани Іноземних Війн – кривавий бойовик, у якому групці ветеранів з військовим минулим доведеться згадати бойову молодість. А починається усе з того, що жителі міста, де відбувається дія стрічки, починають вживати новий наркотик, який називається «Хайп». Попит на нього стає настільки високим, що дилери просто не встигають закуповувати товар. На наркоманів перетворюються всі навколо, а ситуація стає майже неконтрольованою. У Боза, одного наркоторговця, дівчина викрадає всі запаси наркотичної речовини, бажаючи помститись за смерть близької людини. Потім їй доводиться втікати від переслідувачів, які хочуть повернути товар, і вона забігає у перший же бар, який трапляється на шляху, де саме і засідають ветерани. А те, що починається далі, інакше як вакханалія не назвеш, бо це справжня бійня, у якій ніхто не знає жалості… ©Kino4ua Ветерани Іноземних Війн 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?