Kino4ua.com
PG

Як Гітлер вкрав рожевого кролика

Рік:
Ор. назва:
Als Hitler das rosa Kaninchen stahl
Країна:
Німеччина, Швейцарія
Режисер:
Кароліна Лінк
Тривалість:
01:59:45
Переклад:
Українська мова Субтитри
Як Гітлер вкрав рожевого кролика – драматична історія, у якій розповідається про маленьку дівчинку і величезний світ, котрим хоче керувати деспот і тиран Адольф Гітлер. Дія фільму починається у 1933-му році, коли фюрер тільки прийшов до влади у Німеччині. Але він одразу ж почав втілювати у життя свої божевільні ідеї, які стосувались винищення всіх євреїв і тих, хто мислить інакше, аніж він. Анна – маленька дівчинка, яка вчиться у школі. Вона спостерігає за тим, що відбувається навколо, і помічає зміни у людях і в країні. Коли Гітлер прийшов до влади, її родина була змушена тікати з рідного міста і їхати куди-інде у пошуках спокійнішого і безпечнішого життя. А поки дорослі стурбовані подіями навколо, Анна втішається спогадами про рідне місто, школу, щасливе дитинство і рожевого плюшевого кролика – свою улюблену іграшку… ©Kino4ua Як Гітлер вкрав рожевого кролика 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?