Kino4ua.com
R

Селестіна

Рік:
Ор. назва:
La Celestina
Країна:
Іспанія
Режисер:
Херардо Вера
Тривалість:
01:32:40
Переклад:
Українська мова Omega | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Селестіна – драматична стрічка, у якій розповідається трагічна історія пристрасного кохання. Іноді люди так охоплені своїми почуттями, що більше не можуть мислити логічно і тверезо, їм хочеться лише одного – отримати бажане. Так сталось і з молодим і дуже гарним лицарем Калісто, який закохався у прекрасну дівчину Мелибею. Він настільки сильно хотів заволодіти нею, її увагою, що готовий був на необдумані вчинки. Наприклад, чоловік наважився звернутись по допомогу до чаклунки, яку звали Селестіна. Звісно, відьма погодилась виконати його бажання, але у всього є своя ціна. Калісто так захопився почуттями, що ні про що інше вже не думав. Йому була просто потрібна кохана дівчина, а все інше не мало значення. Тому у той момент він взагалі не замислювався, що за магію доведеться пізніше заплатити, і ціна ця буде дуже високою… ©Kino4ua Селестіна 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?