Kino4ua.com
R

Друзі назавжди

Рік:
Ор. назва:
Our Friend
Країна:
США
Режисер:
Габріела Каупертвейт
Тривалість:
02:04:42
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Друзі назавжди – так можна сказати про Дейна і Метта, які були впевнені, що їх стосунки ніколи і ніщо не змінить. Тривалий час вони були найближчими людьми один для одного, але потім з’явилась Ніколь, у яку закохався Метт, і ситуація стала дещо іншою. Звісно, дружнє спілкування з Дейном залишалось, але тепер у кожного було своє життя. Метт одружився, потім пішли діти, він з родиною оселився у великому будинку. А його друг у цей час подорожував і шукав себе, лише іноді приїжджаючи в гості. Та у той момент, коли у Дейна почались серйозні проблеми, друг покинув усе і приїхав. Біда була у тому, що Ніколь захворіла, її стан стрімко погіршувався, тому всі обов’язки, які раніше були на ній, на себе взяв Метт. Але йому потрібна була моральна підтримка, і її готовий був давати Дейн. Планувалось, що він поживе з ними кілька тижнів, але його гостювання затягнулось на місяці… ©Kino4ua Друзі назавжди 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?