Kino4ua.com
R

Сховище

Рік:
Ор. назва:
The Vault
Країна:
США
Режисер:
Ден Буш
Тривалість:
01:31:45
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Сховище, яке знаходиться в одному з банків, вирішили пограбувати сестри Ліа і Ві. Оскільки дівчата виросли у родині, яка мала зв’язки з кримінальним світом, для них це було нормою. Коли їх батько вляпався у серйозні проблеми, дівчата зрозуміли, що повинні його рятувати, а для цього треба чималі гроші. А де вони ще можуть їх взяти, якщо не вкрасти? І хоч досвіду пограбувань і відкривання сейфів у них немає, але є гострий розум і серйозність намірів. Героїням вдалось увійти до сховища і взяти те, за чим вони прийшли. От тільки вони ніяк не могли передбачити, що своїми діями відкриють шлях на волю для…привидів. Вони багато років охороняли скарби, а тепер опинились на свободі і почати тероризувати людей у нічний час. А головні героїні опинились у пастці, бо вийти зі сховища не вийшло. Лишалося чекати, поки їх врятують друзі, а до того часу – виживати… ©Kino4ua Сховище 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?