Kino4ua.com
R

Звірина натура

Рік:
Ор. назва:
Human Nature
Країна:
Франція, США
Режисер:
Мішель Ґондрі
Тривалість:
01:36:10
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Звірина натура є у кожному, але не всі можуть її приборкати. Натан Бронфман займається науковою роботою – намагається вивести нову породу мишей. Чоловік хоче зробити з гризунів істот, які зможуть жити серед людей і поводитись так само, наприклад, їсти виделкою і вивчити гарні манери. Але одного разу життя зводить його з дуже цікавою дівчиною, яка навіть переключає його увагу з мишей на реальність. Звати її Ліла, і вона відрізняється від інших своїм зовнішнім виглядом. Просто у дівчини загато волосся по всьому тілу, і це створює певний дискомфорт у житті. Ховаючись від чужих очей у лісі, вона у якийсь момент все одно не витримує і виходить «в люди», бо інстинкти ж нікуди не подінеш, їй теж хочеться знайти собі пару. Цікаво, що дасть їй знайомство з Натаном, і як сам вчений відреагує на таку зустріч? Як буде проявляти себе звірина натура? ©Kino4ua Звірина натура 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?