Kino4ua.com
R

Квіти зла (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Aku no Hana
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ошімі Шюзо
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Такао Касуга - старшокласник, на відміну від більшості однолітків він обожнює читати, особливо його потрясли «Квіти зла» Бодлера. Герой аніме без пам'яті закоханий в однокласницю Нанако, але самовпевнена красуня, яка користується величезною популярністю у юнаків, не звертає уваги на хлопця.
Випадково побачивши, що спортивна форма Нанако впала з полиці, Касуга спочатку підняв її, але потім передумав класти на місце, і сховав у свою сумку. Буде хоч щось, що належить об'єкту його любові.
Свідком крадіжки стала закомплексована однокласниця Сава Накамура, вона починає шантажувати юнака, вимагаючи, щоб той уклав з нею якийсь договір. Такао і Сава будуть зустрічатися, як друзі, в іншому випадку дівчина розкриє таємницю всьому класу. Герою дуже не подобається ідея Сави, але виходу немає, йому б не хотілося, щоб хтось оприлюднив його вчинки, Сава здатна на все, дівчина дуже емоційна і нестримана.
Неприступна красуня звернула увагу на Такао після того, як він заступився за Накамуру, пішовши проти думки всього класу, а коли вона дізналася, що улюблена книга Касуга «Квіти зла», вона відчула, що її тягне до юнака, немов магнітом. ©Kino4ua Квіти зла (1 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?