Kino4ua.com
PG-13

Низькорівневий персонаж Томозакі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Jaku-chara Tomozaki-kun
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Янагі Шіноске
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова InariDuB | Двоголосий закадровий
У світі існує кращий гравець гри "Атафу" Фумія Томодзакі. Коли хлопець почав грати в популярну гру, він відразу ж зайняв лідируючі позиції і кілька років не віддає місце чемпіона. Фумія зумів стати кращим гравцем у всій Японії, а тому інші гравці жадають битися з цим вмілим хлопчиськом. Безліч підлітків намагалися перемогти Томодзакі, але їм це не вдалося. Бути кращим в грі не означає бути успішним в реальному житті і саме це стосується чемпіона. Фумія веде відокремлений спосіб життя, а також у нього немає звичайних друзів. Однолітки і однокласники хлопця всіляко уникають похмурого Томодзакі, який вічно щось бубонить собі під ніс. В один прекрасний день на шляху легендарного геймера зустрілася Аой Хінамі, яка захоплюється непереможним лідером гри "Атафу". При першій зустрічі дівчину трохи збентежив не тільки зовнішній вигляд кумира, але і його ставлення до реальності. Хінамі не розгубилася, і вона запропонувала Фуміі показати всю красу реального життя, якими вона вміє і любить насолоджуватися.

Успішний гравець спробує стати щасливою людиною в реальному світі і про всі його зміни можна дізнатися, якщо подивитися цей дивовижний аніме. Аой має намір показати не тільки всю красу мирського життя, але і продемонструвати, наскільки можуть бути цікавими відносини з іншими людьми. ©Kino4ua Низькорівневий персонаж Томозакі (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?