Kino4ua.com
R

Як по маслу

Рік:
Ор. назва:
Butter
Країна:
США
Режисер:
Джим Філд Сміт
Тривалість:
01:31:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Як по маслу – комедійна історія про жителів провінції, які дуже люблять один перед одним хизуватись своїми талантами і принадами. Жити у глушині не так вже й цікаво, якщо мешканці самі не будуть придумувати собі якісь розваги. От і починають герої стрічки вигадувати щось таке, щоб не сумувати. Наприклад, влаштовують конкурс скульптур з…масла. Кожного року учасники змагаються у майстерності, і це стає для них можливістю показати себе і подивитись на інших. А особливо цікавим змагання стає, коли серед учасників опиняється співробітниця місцевого стриптиз-клубу, на яку багатьом хочеться подивитись зблизька. І хоч цей конкурс здається не надто серйозним, учасники до нього ставляться з усією серйозністю. А хтось так хоче перемогти, що навіть готовий вдаватись до нечесної конкурентної боротьби. Але і таланти також трапляються. Цікаво, у кого ж піде все як по маслу цього разу? ©Kino4ua Як по маслу 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?