Kino4ua.com
R

Укриття

Рік:
Ор. назва:
Take Shelter
Країна:
США
Режисер:
Джефф Ніколс
Тривалість:
02:01:26
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Укриття – драматичний трилер, який розповідає про життя людей в очікуванні біди. Є у штаті Огайо маленьке містечко, де мешкає Кертіс, центральний персонаж стрічки, і його родина. Донедавна їх життя було спокійним і розміреним, але потім ситуація змінилась. А почалось усе з того, що головний герой став бачити дивні і тривожні сни. Йому почали приходити видіння про кінець світу, і вони були настільки реалістичними, що в них неможливо було не повірити. Чоловік навіть почав будувати укриття для себе і своїх рідних, щоб їм було потім куди заховатись. Він упевнений, що загроза реальна, і біду варто чекати уже дуже скоро. Та чи справді близьких йому людей потрібно захищати від якоїсь зовнішньої небезпеки? Можливо, тепер і він сам для них, та й для себе самого, є загрозою більш реальною? Щоб дізнатись відповіді, варто подивитись фільм. ©Kino4ua Укриття 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?