Kino4ua.com
R

Опівночі у високій траві

Рік:
Ор. назва:
Midnight in the Switchgrass
Країна:
США
Режисер:
Рендолл Емметт
Тривалість:
01:39:42
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Опівночі у високій траві – трилер, у якому можна побачити красуню Меган Фокс і досвідченого «горішка» Брюса Вілліса. Ребекка Ломбарді працює агентом ФБР. Вона смілива, цілеспрямована і, схоже, безстрашна, бо береться зазвичай за складні і небезпечні для життя справи. Цього разу, наприклад, вона пішла по сліду злочинців, які займаються торгівлею людьми. Але ситуація вийшла з-під контролю, бо героїня опинилась у полоні у маніяка, який вже здійснив багато злочинів. Добре, що у Ребекки є люди, які готові заради неї ризикнути собою. Карл, її напарник, з усіх сил намагається її врятувати, а йому на допомогу приходить Байрон, справжній техаський рейнджер, для якого ця справа дуже важлива. Просто він вже багато років розшукує цього злочинця, але все безуспішно. Схоже, тепер обставини сприятимуть тому, щоб він нарешті його спіймав. Або ні? ©Kino4ua Опівночі у високій траві 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?