Kino4ua.com
R

Врубай на повну котушку

Рік:
Ор. назва:
Pump Up the Volume
Країна:
Канада, США
Режисер:
Аллан Мойл
Тривалість:
01:42:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Врубай на повну котушку – драматична стрічка, у якій розповідається про юнака на ймення Марк. Він звичайний студент коледжу, якого цікавить не лише навчання. Коли хлопець отримує у подарунок приймач, який може ловити короткі хвилі, у нього виникає ідея створити власне радіо-шоу. Але воно, звісно, транслюється підпільно. Студією стає його кімната, а в ефірі звучить музика, яка вважається на той час забороненою. А також Марк обговорює зі своїми слухачами теми, які актуальні для підлітків – гострі, цікаві, інтимні. У нього доволі швидко з’являєтьcя своя аудиторія, але і увагу міської влади він теж привертає. Та не це створює герою проблеми. Після чергового ефіру до Марка телефонує хлопець, який трохи не при собі. Його вразливість призводить до трагедії – він пускає собі кулю в голову… І що з цим робити Марку, який ніби й не причетний, а ніби й винен? ©Kino4ua Врубай на повну котушку 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?