Kino4ua.com
R

Любов: Інструкція використання

Рік:
Ор. назва:
Manuale d'am3re
Країна:
Італія
Режисер:
Джованні Веронезі
Тривалість:
02:05:23
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Diva Universal
Любов: Інструкція використання – романтична мелодрама, у якій є декілька сюжетних ліній з різними персонажами. Розгортаються події під теплим сонечком Італії, де живуть головні герої. Вони різного віку, кожен живе своїм життям, але об’єднує їх бажання побудувати щасливі стосунки. Та не завжди це вдається зробити так легко. Молодий чоловік, який працює адвокатом, збирається одружуватись, але перед самим весіллям вирішує поїхати у відрядження, а там знайомиться з місцевою красунею. Літній чоловік, який працює диктором новин, отримує багато уваги від жінок, і серед його прихильниць знаходиться одна дуже цілеспрямована особа, яка фактично грудьми прокладає шлях до його серця. А один професор (американець) знайомиться з колишньою стриптизеркою, у якій бачить ідеальну пару для себе, незважаючи на свій поважний вік… ©Kino4ua Любов: Інструкція використання 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?