Kino4ua.com
R

Лабіринт

Рік:
Ор. назва:
Meander
Країна:
Франція
Режисер:
Матьє Турі
Тривалість:
01:30:15
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Лабіринт – трилер з драматичним сюжетом, який розповідає про молоду дівчину Лізу. Її життя мало б закінчитись у той момент, коли вона опинилась на дорозі у майже непритомному стані, але тоді був ще не кінець. Їй довелось ще постраждати, а потім все закінчилось. Здавалося б, героїня вже померла, але вона раптом відкрила очі. Дівчина не розуміє, що відбувається і де вона знаходиться. Вона ж мала б бути мертвою, але чомусь продовжує жити. А знаходиться героїня у якомусь незрозумілому місці – закрите приміщення, яке їй зовсім не знайоме. Вдягнена вона у гідрокостюм, а на руці бачить браслет і таймер. Тільки час на ньому йде не вперед, а назад, відраховуючи хвилини до чогось, до якоїсь події. Але що станеться, коли час закінчиться, і що до того моменту повинна зробити Ліза? Доведеться їй у всьому цьому швидко розбиратись і діяти... ©Kino4ua Лабіринт 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?