Kino4ua.com
R

Криваво-червоне небо

Рік:
Ор. назва:
Blood Red Sky
Країна:
Німеччина, США
Режисер:
Петер Торварт
Тривалість:
02:01:47
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Криваво-червоне небо – трилер, дії якого відбуваються на величезній висоті. Для всіх пасажирів і членів екіпажу літака це був звичайний рейс. Люди летіли з Німеччини у Штати, але ніхто не здогадувався, що звичайна на вигляд жінка, у якої лейкемія, насправді вампір. І летить вона не одна, а з сином. Все було спокійно, поки не з’явились терористи, які захопили літак і всіх, хто на ньому. Життя Наді і її сина опинилось у небезпеці, а вона, як любляча мати, хотіла лише одного – захистити рідну дитину. Героїня швидко зрозуміла, що у тих обставинах, у яких вони всі знаходяться, їй доведеться випустити на свободу свого внутрішнього звіра, якого вона так давно і старанно стримує і приховує. Але ж, якщо вона це зробить, то її життя може зруйнуватись, а разом з ним і надії на щасливе і спокійне майбутнє. То що ж робити у такій складній ситуації? ©Kino4ua Криваво-червоне небо 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?