Kino4ua.com
PG-13

Божественний хвостик: Роберто Баджо

Рік:
Ор. назва:
Il Divin Codino
Країна:
Італія
Режисер:
Летиція Ламартіре
Тривалість:
01:31:16
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Божественний хвостик: Роберто Баджо – біографічна стрічка, яка розповідає про одного з найвідоміших італійських футболістів. Роберто Баджо народився у звичайній родині, де був сьомою дитиною. Футбол з’явився у його житті ще в дитинстві, коли він уперше познайомився з цим видом спорту. Хлопчику так сподобалось, що він вирішив стати професіоналом. І у нього дійсно були здібності, які й допомогли досягти серйозних результатів. Звісно, велику роль грали і особисті якості майбутньої зірки спорту, оскільки тут важливо багато тренуватись і свою майстерність постійно вдосконалювати. Коли Роберто став відомим футболістом, у нього з’явилось дуже багато шанувальників не лише у рідній країні, а й по всьому світу. Його зліт був стрімким – він став членом збірної, але попереду чекали і падіння, за якими люди теж спостерігали. ©Kino4ua Божественний хвостик: Роберто Баджо 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?