Kino4ua.com
R

Афера століття

Рік:
Ор. назва:
Betta Fish
Країна:
США
Режисер:
Білл Купер
Тривалість:
01:16:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Афера століття чекає на Денні Бішопа, який вважається геніальним гравцем у покер. Він ще молодий, але вже встиг відсидіти у в’язниці за свої незаконні дії. Вийшовши на свободу, центральний персонаж збирався жити спокійно і більше не робити нічого такого, за що можна знову сісти за грати. Але це були надто наївні мрії, враховуючи його минуле. На волі його вже чекали ті, кому він дещо заборгував, а борги потрібно повертати, інакше може хтось постраждати. У даному випадку в небезпеці опинилась племінниця головного героя. Обставини і люди змушують Денні погодитись на нову аферу, де ставки дійсно високі. Тепер йому потрібно вирішити декілька задач одночасно: відкараскатись від усіх своїх боргів, але зробити це так, щоб знову не привернути увагу правоохоронців, бо повертатись у тюрму йому геть не хочеться. Чи вдасться Бішопу це все зробити? ©Kino4ua Афера століття 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?